Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sweex MM220 Wi-Fi Internet Radio

Přidat recenzi

Sweex - radiopříjmač - Internetové rádio - 1 čas buzení - 130 mm - 245 mm - 130 mm

SWEEX Wi-Fi Internetové Radio Typ multimediálního zařízení: Internetové rádio Funkce zařízení: Online music playback - Přehrávání hudby ze sítě, FM radio přijímač, Bezdrátový přenos zvuku, Přehrávání hudby z počítače Podporované formáty: MP3, WMA Čtečka p... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

• absolutně splnilo očekávání
  • nepřeberné množství muziky
  • podcasty
  • intuitivní ovládání
  • pokud nebude stačit zabudovaný repro - stačí přes sluchátkový jack přidat bedny se zesilovačem a frčí to jak....
  • potvrzovací tlačítko má trošku ětší odpor, takže posunujete s celým rádiem
  • jen 4 předvolbová tlačítka....stanic, které si budete chtít uložit bude podstatně víc

Daný produkt doporučuji všem, kteří už mají po krk všech komerčních CZ rádií a jsou alergičtí na stupidní reklamy, které běží co 15 minut.... Také těm, co mají širší záběr muziky, tito lidé si absolutně přijdou na své ;-)

• Ano
  • Ne
Martin

Martin

Přidáno: 14. září 2011

• Hra¨¨¨¨¨¨

Prosím máte s tímto radiem zkušenost mě se vypiná když zapnu PC i někdy vypadne a to mám suprově rychly internet chci jen zjistit či to není chyba tohoto daného kusu dejte mi vedět.

• Ano
  • Ne (3)
Ověřený zákazník CZpočítač.cz

Přidáno: 12. srpna 2011

Zakoupeno v CZpočítač.cz

• - Poměrně kvalitní reproduktor.
  • - Snadné ovládání.
  • - Možnost poslouchat bez zapnutého PC internetová rádia.
  • - Modré podsvícení displeje je docela výrazné; v případě, že rádio jako já používáte při usínání díky funkci „Sleeps“, je záře v mistnosti celkem rušivá, pokud máte rádio někde na očích.
  • - Některá česká internetová rádia odmítá přehrát, i když je má v nabídce (Radio City Osmdesátka, Devadesátka...), je nutné přes internet www.wifiradio-frontier.com přidat jinou adresu s mp3 tokem, ale je tam nižší bitrate než u standardního internetového vysílání.

Funguje tak, jak má, koupě nelituji. Na webu Avmania.cz je poměrně rozsáhlá recenze tohoto rádia.

• Ano (6)
  • Ne