Poradna Radiopřijímače


Autor: | Vloženo: 13.06.2014 000 17:22 | Témata: Poradna Radiopřijímače

Sangean WR-1 - malé velké rádio

Za cenu těsně nad 2000,- Kč můžete mít supervýkonné rádio, které prakticky nemá chybu. Vynikající citlivost a výkon nemá mezi běžnými levnějšími rádii obdobu. Koupí nebudete litovat.i
Sangean WR1 - radio retro-look. Progresivní technologie snoubící se s elegantním retro designem. To je WR1 AM / FM rádio v líbivém retro provedení s neuvěřitelně kvalitním a věrným zvukem. Na první pohled obyčejné kuchyňské rádio, které ovšem vůbec není obyčejné. Nenechte se zmást vzhledem, už samotná hmotnost toho malého rádia Vám musí naznačit, že máte čest s jedinečným přístrojem, který mají audiofilové nenápadně umístěný na poličce v kuchyni, kanceláři nebo na chodbě či v prostorech, kde není prostor pro rozmístění rozměrných reprosoustav a přesto je kladen velký důraz na špičkovou a nekompromisní zvukovou kvalitu.
Jasný, čistý a plný zvuk je díky bassreflexu na zadní straně umocněný výraznými a nezkreslenými hlubokými tóny, které jsou dobře zřetelné přes celou místnost. Ačkoli zde je jediný 7W reproduktor, toto malé a nevinně vyhlížející retro rádio dokáže rušit vaše sousedy neslýchaným zvukovým přednesem, který je natolik kvalitní, že v nejvyšší zvukové kvalitě si nemusíte vychutnávat jen rádiové stanice, ale můžete připojit další externí zdroje signálu (např. CD přehrávač, MP3 player, iPod a jiné), jak byste od moderního a kvalitního přístroje očekávali. Ozvučnice z MDF v ořechovém dezénu, klasický analogový otočný potenciometr pro jemné ladění stanic, možnost připojení externí antény i ostatních zvukových zdrojů. To jsou vlastnosti, které staví retro rádio WR1 na špici a vrací elegantní design padesátých let do 21. století se všemi technologickými možnostmi této doby.

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.