Poradna Radiopřijímače


Autor: | Vloženo: 02.03.2018 000 18:47 | Témata: Poradna Radiopřijímače

Hlasitý rádiobudík či rádio s budíkem, který se sám nevypne - máte tip? A jak je to s většinou rádií a rádiobudíků?

Sháním rádiobudík či rádio, jehož budík by zvonil opravdu hlasitě (aspoň tak, aby měl běžný člověk problém poslouchat podobně hlasitou hudbu víc než pár minut) a nevypínal se po určité době sám, ale teprve až ho já vytípnu (a pokud by se vypínal sám, pak až třeba po hodině) - předpokladám, že se nevypne spíš buzení klasickým rádiem než nějaké umělé pípání, ale to už není podstatné.

Máte nějaký tip v cenové relaci do 1 000, max. 1 300 Kč?

Za 1 300 Kč můžu koupit speciální budík Sonic Bomb, který se vypne po hodině, nastavím na něm dvojí buzení, a má asi 120 decibelů.

To by vyhovovalo, bylo by ale lepší za menší cenu pořídit nějaký rádiobudík a ušetřit, nebo za srovnatelnou cenu pořídit budík a plnohodnotné rádio v jednom. Jenže výrobci rádií a rádiobudíků bohužel neuvádějí maximální počet decebilů. Pokud bych koupil běžný rádiobudík dejme tomu za 500 Kč nebo běžné rádio za 1000 Kč (s buzením rádiem), kde kloudná specifikace chybí, jak velká je šance, že mi sedne hlasitost a že se nebude sám vypínat? (Abych věděl, jakou šanci mám se trefit, pokud už budu nucený vybírat naslepo a případně vracet.)

Předem moc díky.

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.