Poradna Radiopřijímače


Autor: | Vloženo: 06.01.2011 000 22:36 | Témata: Poradna Radiopřijímače

Funkce sleep a opakované buzení

Dobrý den, má tento přijímač funkci sleep ( případně v jakých intervalech) a opakované buzení? Jaké jsou možnosti budíku. Díky.

  • Petr

    Petr

    8. ledna 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Funkci Sleep má a dá se nastavit na 15, 30, 45 nebo 60 minut (jen tyto 4 časy, jiné nejsou). Zkoušel jsem to a funguje nejen při poslechu rádia na VKV (FM), dále internetového rádia, ale i při poslechu MP3 z flash/USB disku, po nastavené době se přístroj úplně vypne. Postup zapnutí funkce Sleep (uspání): Při poslechu stiskněte tlačítko OK na dálkovém ovladači a vyberte z menu (které se objeví) šipkami dolů na 4.položku "Sleep Function" a již tam máte volby OFF (= funkce Sleep vypnuta), 15, 30, 45 nebo 60 min, stačí najet dolů např. na 30 minut a stisknout OK, pak se to objeví na displeji, že je funkce zapnutá a po nastavené době se přehrávání ukončí a přístroj se úplně vypne!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Petr

      8. ledna 2011 - Petr

      Budík má jen funkci zapnutí přístroje na nastavené stanici VKV či internetové, nebo přes flash disk MP3 nebo Buzzer (jedna vnitřní melodie) a nastaví se hlasitost, přístroj se dá uplně vypnout přes dálkové ovládání. V nastavený čas se přístroj zapne, pak hraje nebo slyšíme melodii z vnitřního zdroje a hraje jen 3 minuty s nastavenou hlasitostí. Další funkce (jako opakované buzení) přístroj nemá.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.